Skrivet av: Tuija | 04 mars 2010

Regnbågens bro

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord…

Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.

Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.

Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda.

Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen, just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särskilt utvald, någon de lämnat efter sig.

De springer alla omkring och leker tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran… Hans blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hans kropp att skälva.

Plötsligt störtar han iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort hans ben bär honom, allt snabbare och snabbare…

DU har blivit upptäckt och när du och din älskade vän möts, kastar ni er om varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt. Överlycklig slickar han dig över hela ditt ansikte medan din varma hand åter smeker hans älskade huvud och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon, som så länge saknats i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro…för att aldrig mer skiljas åt.

Älskade fina Balla-Malla..så tungt att låta dig få somna in. Vår fina lojala och trofasta vän..Du har funnits vid min sida hela tiden, alltid. Hur många gånger har jag inte gråtit ut i din päls, kramat och pussat och du har funnits där.

Nu vet jag att du snart går över regnbågens bro och där finns Matias som möter dig tillsammans med Vimsa och Goldinah. Pajahz finns där också och flänger runt som den ungkarl han var. Älskade älskade Balla Malla..så svårt är det nu…

Älskade Malla..

Annonser

Responses

 1. Kramar och omtankar!

 2. Kramar om.
  Ing-Britt Jonnys mamma

 3. Sänder kramar, den trognaste och bästa vän vi har är ju vår hund, de är oerhört svårt att mista dem.
  Hjärtekramar
  Birgitta, Carolas mamma

 4. Ett djur blir ju som en familjemedlem.
  Kramar om….

 5. VI MÖTTES I SÖDERKÖPING IDAG, ONSDAG… SÅ FANN JAG DIG HÄR, EFTER MKT. LETANDE EFTER BORZOI… MEN MALLA SPRANG RAKT IN I MIN FAMN… ÅH. VAD JAG LÄNGTAR EFTER ”MIN” ASSI… DE ÄR SÅ OTROLIGA HUNDAR… FÖRSTÅR TOMHETEN EFTER… MEN REGNBÅGSBARNEN HAR BLIVIT REGNBÅGSHUNDARNA OCH MALLA VAR EN AV DE VACKRA OCH TRÖSTANDE. HOPPAS MINNET SKALL TRÖSTA DIG AV ATT HA FÅTT VÅRDA HENNE OCH VARA HENNES RIKTIGA VÄN… NÄR JAG SER REGNBÅGEN ”PÅ RIKTIGT” SKALL JAG TÄNKA PÅ ER… OCH REDAN NU BÖRJA GLIMMA I MIG AV FÄRGER – VET JU HUR VIKTIGT DET ÄR MED VÄNSKAP!!! MITT DAGEN ORD BLEV: DU ÄR PÅ VÄG! OCH JAG TILLÄGGER VISKANDE ”M A L L A ”!

  • Fina du! Tack för att du skriver och tar del. Kändes så otroligt gott att möta dig idag, det finns inga tillfälligheter i livet.. Menar hur stor är chansen att stöta på någon som vurmar och älskar rasen borzoi bara sådär…

   Var rädd om dig och jag hoppas vi möts igen på Klockaregården.

   Varm kram

 6. Fler kramar! Min senaste pälsklädda vän har följt Malla nu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: