Skrivet av: Tuija | 04 januari 2010

Apoteket

Köpte det jag skulle till Ball-Malla. Hoppas att det ger henne lite mindre stelhet, värk verkar hon inte ha ännu iallafall. Men nu här ikväll, fasen vad hon fiser!! Hela vardagsrummet får vi stundvis utrymma, men madamen ligger där hon vill och ska i sin alldeles egen två-mans soffa.

Håll alla tummar för att detta ska funka nu. Pratade med en kompis förut och hörde faktiskt hur han suckade och menade på att hon är ju trots allt snart 12 år! Och?? Kan jag ge henne lindring och få några fler månader med henne utan att hon far illa så är det för mig självklart att göra det. Så är det bara! Jag ser inget konstigt i det, bara om hon skulle lida, ha ont och fara illa. Men det gör hon inte nu!

Kikat lite teve här ikväll inte gjort så mycket ska väl snart krypa i säng!

Mamma och Malla

Suddig bild, vet inte vad som hände med kameran, men såhär ompysslad blir hon vår lilla Madame. Förresten på julaftonsförmiddagen kom jag in i vardagsrummet, upptäcker att Malla har TVÅ paket hos sig. Frågar dom andra om dom redan har gett henne, men nix pix hon hittade själv sina paket 🙂 Hon är så häftig hon hahaha

Annonser

Responses

 1. Hej Tuija! Klart att Madame tog sina paket själv.
  Klok som hon är.Hoppas nu på att det du köpte till henne ska ge lindring.Åkte förbi Söderköping häromdagen, då gick mina tankar till dig och din familj.Ha det nu så bra du kan. kramar till er alla.
  Ing-Britt Jonnys mamma

 2. Tuija,
  För våra barn gör vi allt vi kan för att dom skall ha det lättare.
  Och se att barn har ont…hoppas det blir bättre ❤

  Kram

  PS. Jag har en ny bloggadress…<3

 3. Klart man älskar sin hund oavsett ålder och vill dem allt gott. Har fått låna en äldre hund herre i en vecka, imorgon ska han hem. Han är 13 år! Han var min daghund i ett och ett halvt år, natt och helg också ibland. Glad och pigg fast lite förvirrad ibland:-) Artrosen behandlas och han funkar fint. Jag käkar ju också medicin mot mina krämpor, varför skulle inte hunden få det….
  Klappa Balla-Malla från mig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: