Skrivet av: Tuija | 16 juli 2009

Nelly-Pelly

I vanlig ordning blir det dubbelnamn, som Balla-Malla då. Liten olycka härinne inatt och i morse. Morgonrundan upptäckte jag att hon inte kan kissa i koppel tydligen. Gick till affären, jag vovvarna och Adrian åt glass, men varken Nelly eller Malla ville ha, sicka kräsna damer.

Väl hemma gick Nelly ut på altan och upptäckte ett hål mellan kompostgrinden och väggen så tjong var hon borta….Men inte långt borta sprang långa lovar runt mig och Adrian, ställde sig vid fel dörr och ville in.. Allt väl och hon kom hem som hon skulle..:-)

Törstig och den här damen står inte upp och dricker trots att hon har matställning, nej hon ligger ner, ser onekligen roligt ut.

Malla tar det hela med ro, tittar på Nelly med en blick som söger det mesta ”Nu får du väl skärpa till dig!” Sån lisa till glädje är hundarna.

Annonser

Responses

  1. hej vännen. ja hon är ju bara två år så hon är ju en liten tonåring. väntar med spänning på foto på den vackra damen kram från marie-anne mamma till marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

  2. Nu har jag varit inne och sett foto på nelly hos någon som heter marie-loise. herre gud så vacker hon är. lite mager men vilket ansikte. hon ser ut som en mystisk prinsessa. kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: