Skrivet av: Tuija | 15 juni 2009

Lysckat kalas igår!

Nöjda glada barn och huvudpersonerna strålade! Ja, Adrian och en klasskompis hade det tillsammans. Det spelades bowling och minigolf, mat förtärdes och allmänt flamsigt och roligt då 10 killar var med. Njöt av att se dom, det är en lisa för själen, barnen. Tilda ville inte följa med, ”Bara killar där ju” Så hon fick en kebabrulle när i kom hem.

Jag kan inte fatta att det är måndag redan?? Que? Vart tar dagarna veckorna vägen egentligen. Och ja, det regnar ute idag igen. Måste ta mig ner till ”stan”, dvs Sörping en sväng sen. Har lite ärenden att uträtta, lär väl bli dyngsur, men, men. Det ordnar sig. Vaknade tidigt idag igen klockan 6, det måste nog ha med åldern att göra, tror  ni inte det, hahahaha.

Midsommarafon på fredag redan. Jag och en väninna samt hennes barn ska träffas och umgås det blir nog mysigt. Dansa lite, äta lite gott, köpa lotter och allt det som hör midsommarafton till.

Annonser

Responses

  1. Jaa Tuija jag tror det har med åldern att göra…*S* Har funderat på det själv efter att ha vaknat ganska tidigt några mornar. Från att ha kunnat sovit sååå länge, o som du vet ligger jag bara året efter dig…haha….
    Ha en skön dag vännen..
    Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: