Skrivet av: Tuija | 26 maj 2009

Strålande sol och härlig morgon!

utsikten

utsikten

 

Såhär ser det ut framför Matias grav, samma utsikt som han hade härhemma.

Vaknade klockan 6, stått och gjort mannagrynsgröt, det var uppskattat av Adrian iallafall. Tilda hummade och suckade väl mest. Hon är just nu inne i ett jobbigt skov. Ont i ryggen och i vänster arm. Hon har en skena till vänsterhanden, som hon skriver med, ja hon är vänsterhänt, men hon slarvar med att ha den. Tycker att den är klumpig och jobbig att ha. Men det vore ju bra för henne att använda för att avlasta lederna lite åtminstone.

Hon har fått ta extra medicin några dagar nu, det är jobbigt att hon ska ha värk och denna förbaskade reumatism! Hon har tre kvällar i rad nu fått värma sin vetekudde som ger lindring också. Det gör ont i hela mig när Tilda har ont!

Ska ta itu med lite städning och tvätt idag. Malla har mått/varit konstig ett par dagar nu. Hon har trampat rastlöst omkring,  varit flåsig och lite hängig. Vet inte vad det är med henne, hon kanske är lite senil bara..:-) Hoppas det snart går över och att hon blir sig lik igen. Kanske badet tog på krafterna med? Och värmen, den är jobbig för henne nu.

Var med Adrian på karate igår, har jag skrivit det?? *minnet ni vet suuuck* Dt är bara två gånger kvar innan gradering. Jag tror inte Adrian ska gradera, han har tränat lite för lite, varit hemma ett par gånger då hn varit sjuk. Men nu tränar han stenhårt igen 2 ggr om dagen härhemma och gör Kata och tränar grunderna. Får väl se hur det blir på  måndag.

Jag är så glad att hhan gillar karaten! Tilda har slutat med basketen 😦 Hon fick så ont i händerna, armarna och benen. Svårt att hitta nåt till henne som fungerar. Det fungerade ju bra ett bra tag, men nu så..inte. Jäkla reumatism och dessa skov! Nu var det ju iofs länge sen hon var såhär risig. Trots det kämpar hon på med skolan så duktigt. Men när hon kommer hem är hon helt slut och måste lägga sig och vila. Hon håler skenet uppe en hel skoldag för att sen vila och försöka lindra värken. Skitreumatism.

En resa till värmen skulle   verkligen vara på sin plats för henne nu!

Annonser

Responses

  1. Stackars Tilde, vad orättvist livet är!

  2. Hej. Ja det är verkligen orättvist på alla sätt och plan..Tilda fick sin diagnos redan när hon var3,5 – 4 år sen dess kämpar hon på.

    Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: