Skrivet av: Tuija | 29 april 2009

Härlig kväll

Tillsammans med barnen på vårsalongen. Hittade en del kvarglömda kläder och handdukar. Sånt som har en förmåga att bara ”försvinna”. Fikade och träffade andra föräldrar, stod där i försäljningen 🙂 och sålde kakor, kaffe, bullar och saft – det gick bra! Tror dom får ett rejält tillskott till klasskassan nu.

Hör hur Malla låter som en liten valp när jag kom hemåt *suuuck* hon skällde iallafall inte, men pep och gnydde. Det är konstigt det där med henne just nu, vissa gånger går det helt utan problem andra är det pipigt och gnälligt, svårt att veta när hon piper, då hon ju inte gör det varje gång vi är iväg. Hon lät som en liten valp härinne och var överlycklig då jag kom hem! Stackars Malla som fick vara ensam i 2 timmar…..hehehe.

bild-0401

Att hon aldrig kan bli bra på kort då, Malla!! Hon är hopplös att fotografera emellanåt. Hamnar ofta ur bild,  hänger med huvudet, ligger ner och ja. Tog några kort på henne då hon var lös ute häromdagen, har ännu inte lagt in dom i datorn men där finns det nog ett och annat som är bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: