Skrivet av: Tuija | 30 mars 2009

Det är väl rätt så fantastiskt..:-)

Bakade kanelnullar igår. Sisådär 60 stycken. I morse fanns det 1 (!!!!!!) kvar, hahah. Barnen och deras kompisar har vräkt i sig bullar och nåja, jag med. Hur kul är det att baka när det tar slut direkt? Jag tycker det är kul för det är så uppskattat härhemma! Härliga, härliga barn, och nybakade kanelbullar och ett glas mjölk till är ju inte helt fel!

*Suuuuuuuuuuck* nu gnäller jag igen, men Malla, hon fäller o fäller kan inte ens gå förbi henne utan att ha en halv Malla med sig, lovar det. I vanlig ordning så behövs det just nu inga strumpor härinne hos oss, det ligger på golvet 🙂sany0057 Såhär ser hon ut den skyldige! Ingen direkt smickrande bild på henne, men, men. Taget uppifrån och bara på halv hund, nå hälften är väl som sagt var lagt på golvet!

 

 

 

 

Tur att hon är så underbart härlig så man har massor med överseende med hennes ”vårfällning” och visst ser hon skyldig ut, stackars Balla-Malla.

Läste igenom texten och ser att jag skrivit kanelnullar, haha, det var ett bra ord, kanelnullar, så det får heta så i fortsättningen härhemma hos oss.

Underbart väder ute, ska ta Malla och knalla till Matias en sväng. Kanske, kanske hittar vi tussilagon?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: