Skrivet av: Tuija | 14 mars 2009

Rubrik

Tycker jag är svår att skriva! Jag vet ju alltsomoftast inte ens  vad jag ska skriva om. Orden trillar på, ibland i rasande takt, ibland måste jag stanna till och verkligen anstränga mig för att hitta orden.

Jag skriver mycket och ofta, ibland lämnar jag ut det här, ibland håller jag det för mig själv.  Skriva är skönt, få ur sig orden som man har, bearbeta det som sker, få annat perspektiv på saker och ting. Ofta kan det bli så att jag skriver och sen när jag läser det så ser jag på det med andra ögon.

Ibland känner jag att jag berör, ibland att jag bara blajjar iväg. Så kommer väl min blogg vara hoppas jag, att jag med mina ord kan nå ut till andra och beröra ibland, få andra att värdesätta livet och det man har, inte ta någonting för givet, allt vi har här har vi bara till låns en kort period. Livet är så mycket vackert och smärtsamt, ibland funderar jag över hur i jösse namn jag har orkat ända hit, till år 2009.

Mitt liv är indelat i före och efter.  Allt stannade upp då Matias dog och sen dess är ingenting som det ska vara. Men livet fungerar igen och jag mår bra, har roligt, tycker livet är värdefullt och vill inte gå miste om en sekund av min tid med barnen, dom små. Ja, så sa jag alltid i livet ”före”, Matias och barnen, dom små.

Ja, dom är ju inte så små längre. Tänk Adrian fyller 10 i juni och Tilda blir 13 i augusti. Jajaja, själv blir jag ju bara yngre då, okey, om inte yngre så har jag iallafall stannat vid sisådär 27 års åldern 🙂

Kikat på melodifestivalen ikväll med barnen och ja jag tyckte det var rätt låt som vann. Barnens åsikter var ju då delade. Precis som det ska vara.

Bakat kanelbullar har jag gjort idag, minns inte när jag gjorde det sist. Köttfärslimpa till middag, mums! Flyttade ut datorn ur mitt sovrum, har den nu här i vardagsrummet. Tänkte att jag skulle ha en fridfull, lugn plats i mitt rum och en dator i sovrummet stör onekligen. Vill skapa harmoni och balans därinne. Är ju inte så speciellt pysslig av mig, men gör så gott jag kan.

I veckan kommer barnens resårbottnar som jag köpte på jysk för ett par veckor sen, dom fanns inte i lager då, vi hoppas verkligen att dom kommer snrt. Vette sjutton hur jag ensam ska orka med och baxa ut deras gamla och VART ska jag ställa dom???

Annonser

Responses

 1. Tuija vännen, välkommen till bloggvärlden!
  Att skriva av mig har blivit viktigt för mig. Och jag gör också ibland så att jag behåller mina inlägg bara för mig själv, ibland raderar jag dom…
  Kram

  • Tack, bloggvärlden är ny för mig. Trots att jag skrivit dagbok på nätet en gång i tiden. Sedan använde jag mig ju av min då och då på http://www.t-eklund.se Kommer nog att skriva där också ibland.

 2. Tja syrran kan du skicka en kanelbulle till mig. Jag älskar hemmabakade kanelbullar kram från marie-anne

  • Du får väl ta dig hit och ta en fika! 🙂

 3. Jag gör likadant. Orden bara kommer i rasande fart, men ibland tar det stopp. Ibland skriver jag, och efter en stunds tänkande går jag in och raderar. Då tycker jag att jag varit för öppen och hoppas att inte allt för många hunnit läsa det jag skrev. Mycket behåller jag för mig själv också, som du gör. Jag skriver i word och sparar i en speciell mapp + att jag skriver dagbok varje dag sen-85 då min äldsta dotter föddes. Älskar att skriva.
  Det är en salig blandning av olika inlägg på min bloggsida som du säkert märkt. Beroende på vad jag är på för humör.
  Massor med varma kramar till dig!

 4. Vad fint att se dig här också!
  Det ser jättefint ut.

  Stor kram!

  • Ja, det blir nog min ”grej” också att blogga!
   Kram på dig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: